High School Bell Schedule

Grades 9 - 12

Mondays
Description Start Time End Time Length
Block 1 9:10 AM 10:00 AM 50 min
Block 2 10:05 AM 10:55 AM 50 min
Reading Group, Lunch 11:00 AM 11:25 AM 25 min
Reading Group, Lunch 11:30 AM 11:55 AM 25 min
Study Hall/Clubs 12:00 PM 12:25 PM 25 min
Block 3 12:30 PM 1:50 PM 80 min
Block 4 1:55 PM 3:15 PM 80 min
Tuesdays/Thursdays/Fridays
Description Start Time End Time Length
Block 1 8:10 AM 9:30 AM 80 min
Block 2 9:35 AM 10:55 AM 80 min
Reading Group, Lunch 11:00 AM 11:25 AM 25 min
Reading Group, Lunch 11:30 AM 11:55 AM 25 min
Study Hall/Clubs 12:00 PM 12:25 PM 25 min
Block 3 12:30 PM 1:50 PM 80 min
Block 4 1:55 PM 3:15 PM 80 min
Wednesdays
Description Start Time End Time Length
Block 1 8:10 AM 9:30 AM 80 min
Chapel 9:40 AM 10:25 AM 45 min
Block 2 10:35 AM 11:55 AM 80 min
Reading Group, Lunch 12:00 PM 12:25 PM 25 min
Reading Group, Lunch 12:30 PM 12:55 PM 25 min
Study Hall/Clubs 1:00 PM 1:25 PM 25 min
Block 3 1:30 PM 2:20 PM 50 min
Block 4 2:25 PM 3:15 PM 50 min